Kropsterapi og Healing

Min rejse

Jeg hedder Mette og har klinik i Svenstrup lige syd for Aalborg, Her bor jeg sammen med min mand og to piger. Jeg startede min klinik op i januar 2019, hvor  jeg først startede med Reiki Healing samt Reiki kurser, og i 2020 fik jeg udvidet mine behandlinger med kropsterapi. 

Da jeg tog mit første Reiki healing kursus i 2005 var der en dør, der åbnede sig til en helt ny verden for mig. Lidt af gangen, og i det tempo jeg nu var klar til. Jeg tog efterfølgende også Reiki 2, 3 og 4. På dette tidspunkt brugte jeg kun min nye evne på mig selv og familien.

Der gik et par år hvor jeg var på barsel, og al mit fokus gik til mine dejlige piger. De blev større, og mit focus kunne igen være mere til stede ved min passion Reiki healing. Der besluttede jeg at tage endnu et kursus, denne gang var det Esoterisk healing. Det åbnede stille op for mine clairvoyante evner, og jeg blev mere åben for at modtage beskeder fra universet ♥


Et sygdomsforløb med stress

I 2012 kom jeg på en rejse, en rejse i selvudvikling og i den grad at lære mig selv, og mine grænser at kende. Grunden til min rejse, udsprang af en sygemelding på grund af stress på 4 mdr. Det er bestemt ikke noget jeg vil ønske for andre, men hold nu op en selvudvikling man er på. DER lærer man sig selv at kende, sine grænser og vigtigst at kunne sige nej tak og mærke efter.
Under denne rejse brugte jeg meget tid på at heale mig selv med Reiki healing, som dæmpede uroen/ rastløsheden i kroppen og gav sindet ro når der blev for meget tankermylder. Meditation var også en stor hjælp til at kunne se tingene klarere og få mere ro på kroppen, og som jeg også bruger idag når jeg skal have styr på mine tanker og følelser. Jeg suplerede også med kinesologi på daværende tidspunkt kendte jeg desværre ikke til kropsterapi. 

Reiki master teacher

Januar 2019 fik jeg min Reiki Master Teacher ved Annie Rise, for jeg vil gerne kunne give andre muligheden for, at opleve det fantastiske ved healing af sig selv, og gaven til at hjælpe andre. Samt den spirituelle rejse man kommer på, når man åbner op for Reiki kanalen.
Jeg bliver ved med at udvikle mine evner og viden, blandt andet fra lys-cirkler og healinggrupper hvor vi lærer meget af hinandens erfaringer. Men i den grad også igennem mine klienter, da jeg lærer noget nyt hver gang. Det er det fantastiske ved at vi mennesker ikke er ens.

Totum kropsterapeut

I juli 2020 blev jeg færdig med uddannelsen til Totum kropsterapeut.
En spændende ny måde at lære kroppen og dens sprog på. Hvordan det psykiske og fysiske hænger sammen.
Igennem samtale, pulserende og dybdegående massage og en god vejrtrækning kan forstå kroppen på en helt ny måde. Og opdage hvor meget ens psykiske miljø spiller ind i forhold til vores smerter.

Indre barn terapeut.

Sommeren 2020 var jeg på kursus ved Ronnie Vistisen på sjælland. Et meget intens kursus i Indre barn metoden. Hvor vi alle selv var på briksen og mærkede på egen krop, hvilken forskel en indre barn rejse kan gøre for ens opfattelse, af oplevelser fra barndommen. Ofte oplever vi en given episode helt anderledes, når vi går ind i den med denne metode. Tingene er ikke som vi huskede dem, men ofte mere forståeligt efter terapien. Og vi får på en måde en afklaring/ helt anden opfattelse af det, som vi i flere år har haft en helt anden opfattelse af.

Jeg tror ikke man kan få sine klienter længere end den vej man selv har gået.

Jeg har selv fået mange behandlinger, og får fortsat behandlinger

i forhold til selvudvikling, og omsorg for mig selv.

Uddannelser / kurser 

2022  Human Design Reader v. Majli Noel

2022  Master i Livsdesign og skyggecoach v. Henriette Søvind

2022  Spirituelle værktøjer ved briksen (afdødekontakt, tidl. liv rejser) v. BEI kropsterapi

2022  Livsdesign og skyggecoach v. Henriette Søvind

2020  Indre barn /traume terapeut v. Ronnie Vistisen

2019-2020  Totum kropsterapeut v. Totum - skolen for kropsterapi

2020  Anatomi og sygdomslære v. Innowell

2019  Reiki master teacher v. Annie RIse

2018  Lær at læse dine englekort v. Cilje Tinemari Tiemroth

2011  Esoteisk healing v. Lottie

2006  Kalachakra v. Gina Allan

2005-2006. Reiki 1, 2 og 3 v. Annie Rise