Kropsterapi og Healing

Reiki Healing

Reiki er en årtusind gammel helbredelsesmetode ved håndpålæggelse, efter Usui metoden, der healer både fysiske og psykiske ubalancer.

Reiki har sin oprindelse i tibetansk budhisme. Ordet Reiki stammer fra det tibetanske ord RAKU-KEI. Raku er den vertikale (lodrette) strøm af energi mens KEI betegner den horisontale (vandrette) strøm. RAKU-KEI er kunsten og videnskaben  for tibetansk selvudvikling, der går tusinde år tilbage og har sin oprindelse i buddhistiske sutras.
Reiki har, i forhold til andre former for healing, den store fordel, at healeren virker som passiv kanal. Energien finder selv derhen, hvor der er mest brug for den.

Da energien er universel, kommer jeg ikke til at dræne mig selv for energi, der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra mig til dig eller omvendt.

En Reiki healer kan IKKE helbrede sygdomme, men kan tilføre klienten styrke og kraft til selv at gøre det. Det er ikke Reiki healerens opgave at stille diagnoser. Dette er ene og alene lægens opgave.

Reiki healing er ren universal kærligheds energi

Hvordan foregår en behandling

Vi starter behandlingen med en samtale om hvordan du har det og hvad du ønsker hjælp til.

Jeg bruger ofte sten i mine healinger, så hvis du har lyst, kan du vælge en sten du kan ligge med i hånden under healingen.


Du ligger på briksen fuldt påklædt under et tæppe, og jeg anbefaler, at du ligger med lukkede øjne. Når vi ligger med åbne øjne har vi en tendens til at forsvinde lidt væk fra kroppen.

Jeg vil så placere hænderne blidt i en serie håndpositioner nedover kroppen oven på tæppet. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset og på alle energiplaner (fysisk, emotionelt, mentalt, spirituelt) i de mængder, som DU har brug for. Energioverførselen kan mærkes i form af en let prikken, en pludselig varme eller kulde. Og mange gange er det så afslappende, at du falder i søvn. Reiki energien går derhen, hvor DU har brug for den, med andre ord er det dit eget system, som bestemmer, hvad der skal heales.

Jeg vil under behandlingen også tale lidt til dig, hvis jeg mærker at der er brug for at blive sagt, eller spurgt ind til noget.

Vi afslutter behandlingen med en kort samtale om hvordan du syntes healingen var for dig. Læser lidt om hvad den sten du valgte betyder. Og til slut hvis du har lyst kan trække et englekort.

Ingen Reiki-behandlinger kan sammenlignes da modtagelsen af Reiki er forskellig. Nogle mærker kulde, en prikken, varme, summen i kroppen eller farver, billeder, lyde eller absolut ingenting. Uanset hvilken oplevelse man har under en behandling, vil den gavnlige effekt være den samme, at en tilstrækkelig stor mængde af livskraft gennemstrømmer dig, nok til at genskabe den indre balance som du har brug for.

Hvad fortæller klienterne om Reiki healing

Jeg har været kanin hos Mette, for at finde ud af om jeg igen skulle til at arbejde med mig selv spirituelt. Det var en stor oplevelse for mig. Jeg følte mig tryg i Mettes hænder, og blev bekræftet i at det er den vej jeg skal gå, for at komme videre med min personlige udvikling. Tak til Mette for at guide mig videre på min spirituelle rejse. Jeg ville gerne have fortsat mit arbejde hos Mette, men har brug for lidt kortere transporttid.
Helle 

Reiki kurser

Reiki kursus 1 henvender sig til dig med en spirende interesse for at udvikle dig og et ønske om at hjælpe dig selv og andre. Reiki er en årtusind gammel helbredelsesmetode ved håndpålæggelse, der healer både fysiske og psykiske ubalancer. Reiki er ubegrænset intelligens og kærlighed, som støtter dig i din personlige udvikling, selverkendelse, fordybelse og spirituelle udvikling.

Reiki er ikke tilknyttet nogen religiøs retning og fuldender alle andre healing eller behandlingsformer uden at konkurrere med disse.

Døren åbnes, når du ønsker du kan. Du kan blive kanal for universets livskraft. Når først du er åbnet som kanal, vil du bevare evnen til at heale resten af livet. Du bliver i stand til at fylde dig selv, og andre op med energi efter behov. Reiki kan aldrig tilføje skade på nogen, fordi den strømmer i de mængder der passer til modtageren.

Reiki har, i forhold til andre former for healing, den store fordel, at healeren virker som passiv kanal. Energien finder selv derhen, hvor der er mest brug for den. Da man mentalt ikke skal føre energien derhen, hvor man mener der er brug for den, kan man kombinere Reiki med alle andre behandlingsformer. Røre du ved modtageren, hvad enten der er tale om zoneterapi, massage eller andet, så strømmer Reiki energien gennem dig til modtageren.

Reiki videregives i dag ved hjælp af indvielser. Indvielsen er en højtidelig proces, hvor Reiki energien aktiveres af en Reiki Master således at den videregives til dig, og du kan så efterfølgende bruge Reiki energien ved håndpålæggelse.

Ugerne efter en Reiki indvielse har healeren godt af at give så meget Reiki som muligt til sig selv og sine omgivelser f.eks. dyr, planter, blomster, venner og familie. Det vigtige er at bruge det HVER DAG. Ved at give så meget Reiki som muligt, forfiner du samtidig din egen energi i fortsættelse af den finindstilling du fik ved indvielsen.

Når du en gang er blevet indviet til Reiki, kan du aldrig miste den. Selvom du ikke bruger energien i årevis, vil den altid være tilstede, det øjeblik du skal bruge den.

Selvudvikling - Selvhealing - Selvkærlighed

Reiki 1 - En gave for livet

Reiki 1 kursus er for dig som har en spirende interesse for at udvikle dig, og et ønske om at hjælpe dig selv og andre.

Du kan blive kanal for universets livskraft. Når først du er åbnet som kanal, vil du bevare evnen til at heale resten af livet. Du bliver i stand til at fylde dig selv, og andre op med universal energi.

Reiki healing er universal livsenergi som vil strømme gennem dine hænder og videregives, ved håndpålæggelse på den/det du ønsker at give healing til. Denne evne bliver givet til dig igennem 4 indvielser af Reiki energien hen over de 2 dage som kurset varer.

12 timers undervisning fordelt på 2 dage.

Vi gennemgår Reiki’s historie og virkninger.

Du får 4 indvielser til Reiki-energien fordelt på de 2 dage inkl. en meditation ved hver indvielse.

Vi øver i healing af dig selv og andre. Herunder Reiki’s håndpositioner.

Du får det første symbol i Reiki som aktivere forøgelsen af energien.

Du modtager kursus-materiale for Reiki 1

Du modtager ved slut af kurset et diplom på at du har gennemført Reiki 1.

Bliver en del af en lukket facebookgruppe hvor du kan skrive med andre som også har taget Reiki hos mig samt stille spørgsmål.


Der aftales en opfølgningaften hvor der vil være mulighed for at heale og stille evt. spørgsmål.

Deltagere fra Reiki 1 fortæller

Jeg vil gerne sige tak til Mette for er godt kursus. Jeg vil på det varmeste anbefale Mette, hun førte os kursister gennem Reiki1 på en tryg og empatisk måde. Gik der fra med følelsen af jeg havde modtaget en gave, som jeg kan dele ud af. Af hjertet tak og håber på du planlægger Reiki2 så er jeg klar.

Karen Margrethe

Har lige taget reiki 1 hos Mette, dejlig energi, har helt sikkert fået gode værktøjer med derfra, nu skal der øves så jeg engang er klar til reiki 2.

Tina

Af hjertet tak til Mette for indvielsen til Reiki 1 i januar 2022. Det var 2 berigende, lærerige og intense dage med teori og en masse healing, snak, latter og meditation. Mette er en meget kompetent Reiki Master Teacher med en dejlig personlighed, hvis talrige uddannelser og kurser kommer hendes kursister tilgode. Jeg glæder mig til et liv med lys og energi og er klar på Reiki 2, når det udbydes.

Ina

Reiki 1 kursus

Weekenden d. 8.-9. juni kl. 9- 15.30

(ved fuld hold 16.30)

Reiki 2

Når du har været på Reiki 1 og brugt det minimum nogle måneder, og du føler dig klar kan du tage det næste skridt og tage Reiki 2.

På dette kursus bliver du indviet i yderligere 2 symboler. Det 2. symbol i Reiki energien for den mentale og emotionelle afbalancering, og det 3. symbol som bruges til at give fjernhealing.

Disse 2 symboler indenfor Reiki energien forstærker din nuværende Reiki energi, og gør dig i stand til at give fjernhealing til venner og familie over lange afstande.

Du får 8 timers undervisning

Du får 2 indvielser til det 2. og 3. symbol med en meditation ved hver indvielse.

Du lærer at bruge de to nye symboler for fjernhealing
samt mental healing.

Du modtager kursus-materiale for Reiki 2.

Du modtager ved slut af kurset et diplom på at du har gennemført Reiki 2.

Bliver en del af en lukket facebookgruppe hvor du kan skrive med andre som også har taget Reiki hos mig samt stille spørgsmål.

Deltager fra Reiki 1,2 og 3 fortæller

Jeg kan varmt anbefale at følge Mettes Reiki kurser. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv

Det var kurser med varme og hygge og god tid til at øve og stille spørgsmål.

Har taget Reiki 1,2 og 3 hos Mette.

Marianne

Det har været fantastisk og magisk.

Det er så vildt at opleve, hvad sind og krop kan gøre i samarbejde med hinanden. Det er vildt at opleve, hvad jeg kan gøre for et menneske, som søger mig. Reiki energien er helt klart et kæmpe skridt i den rigtige retning for mig. Jeg skal nu lære, at navigere rundt i de forskellige spirituelle lag, og finde en balance i de energier det bringer med sig.

Forløbet hos dig har været så skønt! Du er varm og åben. God til at lære fra dig, og meget tålmodig, når der gik alt for meget snak i det hele Men det er også der, hvor vi alle igen lærer hinanden at kende, med alle vores små finurllige spørgsmål og undringer.

Kristina

(Deltager på Reiki 1, 2 og 3)

Kan varmt anbefale at tage Reiki kurser hos Mette. Hun er en meget kompetent lærer og hendes ro og positive energi, gør at man føler sig i trygge hænder. Materialet er meget professionelt udarbejdet og nemt at forstå. Mette har været lyttende, empatisk og nærværende under alle kurserne.

Pernille

(Deltager på Reiki 1, 2 og 3)

Reiki 3

På Reiki 3 får du det fjerde Reiki symbol som aktivere energien til at påvirke og gavne afbalancering af chakraerne.

Samtidig vil dette symbol udvikle dine intuitive gaver og komme i en dybere kontakt med dem.

Du får 8 timers undervisning

Du får 2 indvielser til det fjerde symbol med en meditation ved hver indvielse.

 Du lærer at bruge det nye symbol.

Du modtager kursus-materiale for Reiki 3

Du modtager ved slut af kurset et diplom på at du har gennemført Reiki 3.

Bliver en del af en lukket facebookgruppe hvor du kan skrive med andre som også har taget Reiki hos mig samt stille spørgsmål.