Kropsterapi og Healing

Spirituel Kropsterapi

Jeg giver stressramte modet til at sige JA til sig selv, ved at mærke sine egne behov og ønsker igennem spirituel kropsterapi

Igennem mine uddannelser har jeg fået stor indsigt i det hele menneske, men allervigtigst er mine egne erfaringer, og hvad livet har lært mig. Min egen rejse igennem stress har gjort mig stærkere, og givet mig stor forståelse for, hvordan det psykiske påvirker hele kroppen.


Jeg har stort fokus på at bearbejde følelser og tanker, som dukker frem i forbindelse med behandlingen.


Hvad er spirituel kropstreapi

Selve kropsterapien alene er en behandlingsform som minder meget om massage og så alligvel ikke. Igennem kropsterapien ser jeg kroppen som en helhed hvor både det fysiske og det psykiske hænger sammen.  Det er en behandlingform med flere forskellige teknikker blandt andet, pulserende massage, akkupressurpunkter, guidet vejrtrækning, zoneterapi, meridianlæren, lymfesystemet, stræk af kroppen samt samtale. 


Ved spirituel kropsterapi benytter jeg mig af alle de værktøjer, som jeg har til rådighed. De værktøjer som jeg har fået samlet, i min efterhånden store værktøjskasse (kropsterapi, healing, indre barn, meditation, sorgarbejde med afdødekontakt, tidligere liv rejser, englekort og skyggearbejde).


Jeg arbejder meget intuitivt og vil altid følge det, som jeg fornemmer vil være det bedste for dig på dagen.

Dette betyder at jeg kan give dig præcis det, du har brug.


At se det hele menneske,

og møde det præcis hvor det er rent mentalt og fysisk.

Lidt om nogle af mine værktøjer:

Indre barn metoden:

Vi kan som voksne stadig have barnlige træk, når vi kommer i pressede situationer. Hvor mange af os, har ikke oplevet at fare op, som da vi var børn og overreagere når vi møder modstand. Vi reagere uhensigtsmæssigt og barnligt på eksempelvis, kritik og konflikter. Disse reaktionsmønstre hænger ofte sammen med barndomsoplevelser, som vi ikke har fået bearbejdet.

Det er de færreste af os som er bevidste om dette, men vi kan igennem terapi metoden ”indre barn” få kontakt til disse barndomsoplevelser. Vi kan sammen med det indre barn, genopleve tingene på den måde som vi så det som børn, men med det voksne jeg, til at være der, beskytte og støtte det indre barn i oplevelsen.

Det voksne jeg hjælper ved at tale kærligt til sit indre barn, og give barnet det, som det havde behov fo

men ikke fik.
Når vi som voksne får set en hændelse, igennem det indre barn, vil vi ofte opleve situationen, på en helt anden måde, og få nogle svar på, hvorfor vores forældre, søskende eller venner reagerede som de gjorde.

Det kan ofte give en lettelse, og på den måde få frigivet følelsen, vi har til den ubearbejdet oplevelse. Vi ændrer vores selvopfattelse og får et sundere forhold til os selv, når vi lærer mere om os selv, og vores adfærdsmønstre.


Skyggearbejde:

Der findes måde mørke og lyse skygger.

De mørke skygger er de sider af os selv som vi ikke vil være ved. Skygger kan være den måde vi

opfatter vores verden på.

Vores skygger ser ofte kun verden fra en side. Vores skygger er en stor del af os - en del af vores personlighed, den person vi viser verden eller ikke viser.Vores skygger er hele tiden med i hverdagen de er en del af vores handlemønstre som viser sig, når vi handler på forskellige ting i hverdagen. Vores reaktion når man bliver udsat for nye udfordringer, nye mennesker, møder modstand, andres måder at sige ting til os på.

Kan f.eks. være når nogen siger noget til dig som de mener positivt, men du opfanger det negativt, for det er denne

måde du har lært at tolke livet på, da du måske ikke er blevet anerkendt som barn.

Vores skygger opstår hovedsageligt i vores tidlige barndom når vi lærer hvad der er rigtigt og forkert i følge vores

omverdens normer. Forældre, familie, legekammerater, børnehave osv. Her dannes de i måden vi

f.eks. får skældud på og får af vide er forkert.

De lyse skygger er de positive sider vi savner eller ikke tør vise men ser i andre. F.eks at turde være modig, at være til og vise hvem man virkelig er, uden at skamme sig over det. Disse lyse skygger beundrer vi ved andre og gerne selv vil være mere af, turde igen have adgang til i sig selv. De lyse skygger lever i hjertet som når vi give det lov, og har fokus på det kan træde frem.


Skygger eller begrænsende overbevisninger kan holde os tilbage i det vi virkelig ønsker at gøre i livet.


Reiki healing:

Igennem healing bliver der skabt balance i dine energier. Der bliver tilført ekstra energi der, hvor der er

blokeringer og ubalancer - dette foregår ved håndpålæggelse. På den måde vil din krops evne til at helbrede sig selv styrkes.

Healingen vil gå ind og understøtte det, vi har arbejdet med under behandlingen og give ro i kroppen.

Hvordan foregår en behandling

-  Vi starter med en kort samtale, hvor vi taler om hvordan du har det, og hvad du ønsker hjælp til.


- Du får herefter lidt tid til at klæde dig af, og ligge dig på briksen iført undertøj under et tæppe.


- Jeg vil starte behandlingen med at få ro på din krop og nervesystem igennem din vejrtrækning. Jeg arbejder meget intuitivt og følger hvad kroppen fortæller mig, at vi skal arbejde med.


Ligesom os mennesker ikke er ens, er mine behandlinger det heller ikke. Jeg behandler efter hvad den enkelte har behov for, og i hvilken grad der kan gives netop den dag.

Efter behandlingen kan du godt blive træt, og det er vigtigt at drikke vand, da kroppen udskiller mange affaldsstoffer under behandlingen.

Jeg har stort fokus på at bearbejde følelser og tanker,

som dukker frem i forbindelse med behandlingen.

Hvad fortæller klienterne om kropsterapi

Jeg kan varmt anbefale Mette. Kropsterapi for mig er en form for massage, hvor kroppen arbejder aktivt med, og hvor der er fokus på psyke og krop på een gang, da disse hænger nøje sammen.

Mette har stor indsigt i, hvad der foregår i din krop og i din sjæl, og hun besidder en meget fin intuition og samtidig en høj grad af faglighed. Man er tryg i hendes hænder.

Annette 

Mette er en fantastisk behandler og jeg kommer helt sikkert igen. Det kan kun anbefales at prøve kropsterapi!

Skønt at komme helt ned i kroppen og mærke efter.

MaiBritt 

Jeg har vundet en kropsterapi-behandling hos Mette, som jeg har indløst. Igennem hele behandling guidede Mette mig på en helt fantastisk måde, så jeg følte mig afslappet og tryg. På denne måde fik jeg styr på mit åndedræt og var i stand til at modtage den massage Mette gav mig. Via samtale og let massage fik jeg den mest afslappende og skønne behandling og jeg kan kun give Mette og Body Soul In Harmony min bedste anbefaling.

Gitte

” Helt sikkert et besøg værd!! Mette var meget imødekommende og forstående for ens problemstillinger.

Og hendes arbejde med ens krop var ovenud imponerende. Første behandlings indtryk var så godt at jeg købte et klippekort og næste aftale er booket.”

Mariann

”Hvis man er stresset og ønsker ro i krop og sjæl, så kan jeg varmt anbefale Mette’s behandling med Kropsterapi. Hun er dygtig og man føler sig meget tryg under hele behandlingen. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger.”

Pernille