Kropsterapi

Lyt til din krop for den har noget vigtigt at fortælle

I juli 2020 blev jeg færdig som Totum kropsterapeut. Virkelig en fantastisk uddannelse hvor jeg lærte kroppen at kende på en helt ny måde. Den nye lære om at det hele hænger sammen, det psykiske og fysiske. At se det hele menneske, og møde det præcis hvor det er rent mentalt og fysisk.

Det er meget interessant netop at se kroppen som en helhed. Se vigtigheden i at komme mere ned i kroppen og mærke efter, hvor de fleste mennesker er vant til at være i hovedet.
Hvor vigtig en god vejrtrækning er, og hvor stor en del den spiller ind i behandlingen for at virkningen bliver bedst. At vejrtrækningen er med til at kroppen får frigivet/forløst fysiske og psykiske spændinger.

Igennem uddannelsen som Totum kropsterapeut kom vi omkring en bred vifte af færdigheder. Massagedelen med de rigtige greb og hvornår de bedst bruges, meridianbanerne fra kinesiologien, zonepunkter under fødderne fra zoneterapien og hvor vigtig en vejrtrækning er for kroppen. Herudover er akkupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet og lettere ledfrigørelse også en del af uddannelsen.
Den terapeutiske del med samtaleteknik, indføling og intuition syntes jeg var meget interessant og har nu erfaret hvor meget ord kan vække en krop.  Jeg har lært at læse kroppen og hvordan den reagere på f.eks. smerte. Hvordan det enkelte menneskes forsvars mønstre/adfærd er og behandle derefter samt give det opmærksomhed.

En behandling hos mig kan se således ud

-  Vi starter med en kort samtale ang. hvad vi skal arbejde med.

-  Jeg vil starte med at løsne dig op i nakken, og ellers bevæge mig rundt på kroppen hvor der er behov, og arbejde med de steder hvor der kræves mere opmærksomhed.

-  Under hele behandlingen bliver der arbejdet med din vejrtrækning.

-  Slutter af med ansigtmassage

Efter behandlingen kan du godt blive træt, og det er vigtigt at drikke vand, da kroppen udskiller mange affaldsstoffer under behandlingen.

Ligesom os mennesker ikke er ens, er mine behandlinger det heller ikke.

Du kan vælge ren kropsterapi eller kropsterapi med Reiki healing.


Online kropsterapeutisk samtale

Hjemme hos dig selv - med eller uden fjernhealing

En anden form for kropsterapi

• Lider du af stress el. depression?
• Har du uro i kroppen?
• Mangler du en at tale med om alt det der foregår inde i dig ? Brug for at forstå hvad der foregår i kroppen, og redskaber til hvordan du kan hjælpe dig selv?

Hvis du kan svare ja til bare få af disse spørgsmål, så er denne behandlingsform måske noget for dig.

En kropsterapeutisk samtale er som sagt online og foregår på Facetime el. Messenger.
Behandlingen starter med at vi taler om hvordan du har det, og hvilke problematikker vi skal tale om og arbejde med. Vi taler om hvad der sker inde i dig, og prøver at indkredse lidt dybere hvad det handler om. Jeg vil give dig redskaber, som hjælper dig med bedre at forholde dig til din situation.

Efterfølgende vil jeg bede dig ligge dig ned, så jeg stadig kan se dig, og jeg vil med indføling vække dine sansninger og guide dig ned i din krop, og få dig til at mærke efter hvor, og hvad din krop fortæller dig. Jeg vil igennem denne guidning og samtale, få lagt ro på dit nervesystem igennem dybe vejrtrækninger, og fokus kun på dig og hvad din krop fortæller.

Denne behandling kan du vælge at få med eller uden fjernhealing

Rammerne for din behandling er vigtig

• Samtalen foregår på mobil tlf., computer el. Ipad igennem Facetime el. Messenger. Det er meget vigtigt for mig, at jeg kan se dig under hele samtalen for størst udbytte.

• Jeg vil forud for samtalen aftale med dig, hvilken måde der passer dig bedst at vi gennemfører samtalen på.

• Du skal gerne have mulighed for at bruge headset, da lyden bliver mest optimal, også når du ligger ned.

• Vælg et sted hvor du både har mulighed for at sidde og ligge.

• Sørg for at du ikke bliver forstyrret af dine omgivelser under samtalen.


Klientudtalelser

Mariann - Januar 2020

 Helt sikkert et besøg værd!!

Mette var meget imødekommende og forstående for ens problemstillinger.

Og hendes arbejde med ens krop var ovenud imponerende. Første behandlings indtryk var så godt at jeg købte et klippekort og næste aftale er booket.
Kropsterapi


Annette - Juli 2020

Jeg kan varmt anbefale Mette. Kropsterapi for mig er en form for massage, hvor kroppen arbejder aktivt med, og hvor der er fokus på psyke og krop på een gang, da  disse hænger nøje sammen.

Mette har stor indsigt i, hvad der foregår i din krop og i din sjæl, og hun besidder en meget fin intuition og samtidig en høj grad af faglighed. Man er tryg i hendes hænder.
Kropsterapi


Heidi - Februar 2021

Jeg var meget skeptisk over det da det var online, men blev positiv overrasket over virkningen, og hvad jeg fik med. Det er længe siden at jeg har været så afslappet i kroppen, og under healingen følte jeg virkelig at jeg fik givet slip på det negative.

Virkelig imponeret over behandlingen.

Online kropsterapeutisk samtale med fjernhealing

Tryk her for at læse alle klientudtalelser