Kropsterapi og Healing


⭐  Human Design


I 1987 blev Human Design efter sigende kanaliseret af canadieren Ra Uru Hu. Dette nye redskab eller system

er bygget på gamle videnskaber bl.a. astrologi, kabbala, chakrasystemet og I Ching.

Resultatet er et nuanceret, unikt og meget spændende system


Human Design fortæller hvordan vores energi fungerer i verden, hvilken energi vi har til rådighed, hvordan vi mærker andre, og hvad vi er. Hvordan vi tager beslutninger udfra vores indre autoritet, en slags indre GPS eller måden vi bliver guidet på.

Human Design lader os forstå andre, og os selv på en helt ny og dybere måde. Hjælper os til at se vores egen sandhed, og få bevidsthed på den, samt at få indsigt i de kvaliteter, gaver og evner som vi besidder.

At vi er helt rigtige, og at alt det vi har mærket hele livet, er præcis som det skal være.

Human Design er et fantastisk redskab til at finde sig selv.


Alt er energi - både i den måde vi giver og modtager energi på. Hvordan vi mærker hinanden på, og hvad vi ubevidst giver videre til andre.

Igennem Human Design vil man få en bedre forståelse for, hvordan man kan bruge sin energi her i verden, og på den måde vil få det bedste ud af det, og måske endda få det lidt lettere. 

Vi har alle adgang til forskellige gaver og evner, og når vi bruger dem korrekt, vil energien komme til os på en lettere måde, end når vi går imod vores energetiske gaver og evner.


Når man får indsigt i hvordan vi fungere rent energetisk, er der pludselig en helt ny verden der åbner sig. 

Igennem en Human design session finder man ud af, at vi hver i sær er helt unikke, og ikke fungere på samme måde. For det der fungere for en anden, vil muligvis ikke fungere for en selv


Der findes 5 energityper, som alle har hver deres helt unikke energi. Derudover kommer der alle detaljerne i dit personlige chart som omhandler dine energicentre, gates, channels og meget mere,

som gør dig helt unik. Så det kan godt være at vi deler vores energitype med andre,

men det er alle detaljerne i vores chart som gør vores Human Design helt unikt.

De 5 energityper:


💫 GENERATOR - HELE VERDENS LYS

Energitypen generator udgør ca. 35 % af verdens befolkning. Denne energitype har rigtig meget energi til rådighed, når de laver det de elsker. For når de laver det de elsker, og lytter efter om deres mavefornemmelse siger Ja eller Nej så generere de SÅ meget energi.

De er hele verdens livsenergi for når de virkelig gør det de elsker, så lyser de sig selv og andre op.

Gør de ikke det de elsker og lytter efter Ja og Nej, så vil de ikke generere denne skønne energi.


💫 MANIFESTING GENERATOR - VISER OS ANDRE HVAD DER ER MULIGT.

Energitypen Manifesting generator udgør ca. 35 % af verdens befolkning. Denne energitype er i sin grundenergi generator, men med egenskaber fra manifesteren.

Denne energitype har også rigtig meget energi til rådighed, når de laver det de elsker. For når de laver det de elsker, og lytter efter om deres mavefornemmelse siger Ja eller Nej, så generere de SÅ meget energi.

De er her for at vise os andre hvad der er muligt og hvordan man også kan leve sit liv. De er her for at vise os at vi ikke behøver at følge den traditionelle vej, eller rækkefølge. At tingene kan gøres på andre måder. Har store evner til at sætte projekter igang.

Lytter de ikke efter deres mavefornemmelse og siger til/fra og er tro mod dem selv, så genererer de ikke energi.


💫 MANIFESTOR - SÆTTER TINGENE I GANG.

Energitypen manifestor udgør ca. 9% af verdens befolkning. De er her for at starte, og sætte tingene igang. Er meget målrettede og får unikke ideer som de let kan bringes til verden.

De følger deres egen indre trang til at gøre noget, når de virkelig brænder for noget og det er også deres drive. Er meget kraftfulde og deres power mærkes tydeligt, de er her for at blive set og stråle.


💫 PROJECTOR - GUIDER OG SER ANDRE DYBT

Energitypen projektor udgør ca. 20% af verdens befolkning. De er her for at guide og vejlede. At se andre dybt og se den bedste og mest effektive løsning.

Er designet til at se og blive set af andre. Er her ikke for at arbejde i traditionel forstand. De har ikke så meget energi til rådighed i løbet af dagen, men når energien er til stede kan de arbejde enormt fokuseret, og få store mængder arbejde gjort på ingen tid.

De har brug for meget alenetid og hvile i vandret stilling i løbet af dagen.


💫 REFLECTOR - FORTÆLLER HVORAN DET HELE GÅR

Energitypen reflector udgør ca. 1% af verdens befolkning. De er her for at spejle og fortælle hvordan vi trives som individer og på samfundsplan. De mærker andre enormt dybt, da alle deres centre er udefineret. Dette betyder også at de kan blive revet med uden at mærke hvad de selv ønsker. Denne type er ikke skabt til at arbejde i traditionel forstand. De låner energi af dem som er omkring dem, så derfor er det vigtigt at de omgiver sig med mennesker som gør dem godt.

Alenetid er meget vigtigt for dem, da det er her de slipper andres energier, og kan mærke sig selv og hvad de har lyst til.

Her ser du f.eks. 2 charts, de begge har energitypen projector til fælles, men som du kan

se er de vidt forskellige. Så det er det her med, at selvom vi har samme enegitype er vi stadig meget

forskellige og unikke.  Det kan sammenlignes lidt med et energetisk fingeraftryk eller DNA.

Billederne er fra myhumandesign.com

Er du nysgerrig på at finde ud hvilken energitype du er kan du følge dette link

Du skal blot udfylde skemaet med navn, fødselsår og dato, klokkeslet

samt den nærmeste storby hvor du er født.


Der vil efterfølgende komme et chart frem hvor du øverst til højre vil kunne

læse hvilken af de 5 energityper du er.


( *Ved du ikke hvilket klokkeslæt du er født kan du (hvis du er født efter 1977) gå til landspatientregistret og se dine oplysninger om indlæggelser herunder din fødsel.

Er du derimod født før 1977, kan du bestille oplysninger om dit fødselsklokkeslæt på rigsarkivet, men der er desværre ret lang ventetid på svar )


Human Design 1:1 session


Ønsker du at få læst dit chart hos mig så skriv en mail,

hvor vi kan aftale en tid.

En fuld Human Design 1:1 session foregår online og varer ca. 60-90 min.


⭐ En fuld Human Design session vil vi komme omkring emnerne:

(gælder ikke mini læsning)


ENERGITYPE som fortæller hvordan din energi fungere, hvor meget energi du har, og hvad du er her for. Hvad dine største kvaliteter er og hvad der er det rigtige for 

din energitype.


STRATEGI som er den måde hvor du får tingene til at lykkkedes, uden at det bliver knoklende for dig.


AUTORITET som er den måde du bedst træffer beslutninger på, i forhold til dit Human Design. 


DINE CENTRE som fortæller meget om hvilke egenskaber du har til rådighed, og ikke har, hvordan du mærker verden omkring dig. Hvad der er helt korrekt for dig, hvor vi bliver påvirket af det miljø vi befinder os i. Mængden af energi vi har til rådighed, og hvad det betyder for netop dig i din hverdag. 


DIN PROFIL som er det vi kommer nærmest en personlighed. En profil fortæller om den måde vi lære på, og fordøjer viden og information. Samt den måde vi er sammen med andre mennesker, og vejleder verden omkring os. 


INCARNATION CROSS er dit livstema. Det er de evner og gaver som er de vigtigste for dig. Dem som du er her for at udleve og bruge. 80 % af vores energi cirkulere i de gates som omhandler vores livstema.Da jeg forud for en Human Design 1:1 session skal bruge

forberedelsestid til at dykke ned i dit chart, har jeg brug for at vide hvornår du er født (dato, klokkeslæt, årstal, sted),

samt hvad du ønsker at få ud af denne session.


Du vil forud for læsningen, modtage skriftligt materiale som kort beskriver det vi skal tale om, og du kan her selv lave noter under læsningen. (som jeg anbefaler da der er meget information)


En udtalelse fra klient


Jeg har haft den fornøjelse at prøve en Human design reading.

Jeg havde ikke rigtig nogle forventninger til det, men var utrolig nysgerrig på hvad Mette kunne fortælle om mig. Det varede ca 1,5 time og var meget grundig og dybdegående fortalt ift hvordan en som mig vil reagere, og handle i forskellige situationer, og jeg må indrømme at det var SPOT ON.

Selvom jeg godt vidste noget af det ( har jo med alderen lært lidt om mig selv) var det bare så fedt at få bekræftet at det var sådan jeg er, og fik også forslag til hvad jeg skal passe på og hvilken retning der er god for mig.

Det var mega spændende og givtigt og jeg har et ønske om at få lavet et på mine børn, så jeg bedre kan forstå dem og støtte dem ❤️

Stor anbefaling af Mette Søndergaard Hansen fra mig.


Julie


Jeg har været så heldig at have prøvet en læsning af Human Design hos Mette (Body Soul In Harmony). Det var virkelig en spændende og meget interessant oplevelse. Du får sat ord på, hvordan du er som person, og hvordan du kan bruge dine evner privat & arbejdsmæssigt samt hvad dit livsmål er og hvordan du kan udføre det i livet. Tit er det svært helt at accepterer sig selv, men ved at få denne læsning bliver der sat noget på plads for en og du forstår det på et dybere plan, hvorfor du er som du er. Alt hvad Mette fortalte mig, kunne jeg genkende og der var på intet tidspunkt noget, hvor Mette ikke havde ret. Derudover er Mettes tilgang utrolig kærlig, professionel og meget lyttende & anerkendende. Jeg kan virkelig anbefale dig at få denne læsning hos Mette, og få værktøjer til at lære dig selv og din energi at kende.


Kristina


Typer af sessioner


Mini læsning hvor du får indsigt i:

Din energitype og hvordan den fungere rent energimæssigt.

Altså hvordan din energi fungere når den er ude af flow og i flow.

Din strategi - måden du får tingene til at lykkedes på.

Din autoritet - som er den måde du tager beslutninger på.


Pris for denne læsning 450 kr.

varighed ca. 30 min. onlineEn fuld Human Design session/læsning hvor du får indsigt i:

⭐ Din energitype og hvordan den fungere rent energimæssigt.

Altså hvordan din energi fungere når den er ude af flow og i flow.

Din strategi - måden du får tingene til at lykkedes på.

Din autoritet - som er den måde du tager beslutninger på.

⭐ Hvordan din energi påvirker andre

Hvordan du påvirkes af andres energi

Din profil - det der kommer nærmest det man kalder personlighed

⭐ Dit Incarnation cross - dit livstema

Hvordan du manifestere i forhold til dit Human Design


Pris for denne session/læsning 995 kr.

varighed ca. 60-90 min. online