Kropsterapi og Healing

Totum Kropsterapi

Kropsterapi er en behandlingsform som minder meget om massage og så alligvel ikke. Igennem kropsterapien ser jeg kroppen som en helhed hvor både det fysiske og det psykiske hænger sammen.  Det er en behandlingform med flere forskellige teknikker blandt andet, pulserende massage, akkupressurpunkter, guidet vejrtrækning, zoneterapi, meridianbaner, lymfesystemet, stræk af kroppen og bruger dybe tryk til afspænding samt samtale.

At se det hele menneske,

og møde det præcis hvor det er rent mentalt og fysisk.

Hvordan foregår en behandling

-  Vi starter med en kort samtale, hvor vi taler om hvordan du har det, og hvad du ønsker hjælp til.


- Du får herefter lidt tid til at klæde dig af, og ligge dig på briksen iført undertøj under et tæppe.


- Jeg vil starte behandlingen med at få ro på din krop og nervesystem igennem din vejrtrækning. Jeg arbejder meget intuitivt og følger hvad kroppen fortæller mig, at vi skal arbejde med.


Ligesom os mennesker ikke er ens, er mine behandlinger det heller ikke. Jeg behandler efter hvad den enkelte har behov for, og i hvilken grad der kan gives netop den dag.

Efter behandlingen kan du godt blive træt, og det er vigtigt at drikke vand, da kroppen udskiller mange affaldsstoffer under behandlingen.

Ligesom os mennesker ikke er ens, er mine behandlinger det heller ikke. Jeg behandler efter hvad den enkelte har behov for, og i hvilken grad der kan gives netop den dag.

Hvad fortæller klienterne om kropsterapi

Jeg kan varmt anbefale Mette. Kropsterapi for mig er en form for massage, hvor kroppen arbejder aktivt med, og hvor der er fokus på psyke og krop på een gang, da disse hænger nøje sammen.

Mette har stor indsigt i, hvad der foregår i din krop og i din sjæl, og hun besidder en meget fin intuition og samtidig en høj grad af faglighed. Man er tryg i hendes hænder.

Annette 

Mette er en fantastisk behandler og jeg kommer helt sikkert igen. Det kan kun anbefales at prøve kropsterapi!

Skønt at komme helt ned i kroppen og mærke efter.

MaiBritt 

Jeg har vundet en kropsterapi-behandling hos Mette, som jeg har indløst. Igennem hele behandling guidede Mette mig på en helt fantastisk måde, så jeg følte mig afslappet og tryg. På denne måde fik jeg styr på mit åndedræt og var i stand til at modtage den massage Mette gav mig. Via samtale og let massage fik jeg den mest afslappende og skønne behandling og jeg kan kun give Mette og Body Soul In Harmony min bedste anbefaling.

Gitte

” Helt sikkert et besøg værd!! Mette var meget imødekommende og forstående for ens problemstillinger.

Og hendes arbejde med ens krop var ovenud imponerende. Første behandlings indtryk var så godt at jeg købte et klippekort og næste aftale er booket.”

Mariann

”Hvis man er stresset og ønsker ro i krop og sjæl, så kan jeg varmt anbefale Mette’s behandling med Kropsterapi. Hun er dygtig og man føler sig meget tryg under hele behandlingen. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger.”

Pernille

Indre barn terapi

Vi kan som voksne stadig have barnlige træk, når vi kommer i pressede situationer. Hvor mange af os, har ikke oplevet at fare op, som da vi var børn og overreagere når vi møder modstand. Vi reagere uhensigtsmæssigt og barnligt på eksempelvis, kritik og konflikter. Disse reaktionsmønstre hænger ofte sammen med barndomsoplevelser, som vi ikke har fået bearbejdet.

Det er de færreste af os som er bevidste om dette, men vi kan igennem terapi metoden ”indre barn” få kontakt til disse barndomsoplevelser. Vi kan sammen med det indre barn, genopleve tingene på den måde som vi så det som børn, men med det voksne jeg, til at være der, beskytte og støtte det indre barn i oplevelsen.

Det voksne jeg hjælper ved at tale kærligt til sit indre barn, og give barnet det, som det havde behov for men ikke fik.
Når vi som voksne får set en hændelse, igennem det indre barn, vil vi ofte opleve situationen, på en helt anden måde, og få nogle svar på, hvorfor vores forældre, søskende eller venner reagerede som de gjorde.

Det kan ofte give en lettelse, og på den måde få frigivet følelsen, vi har til den ubearbejdet oplevelse. Vi ændrer vores selvopfattelse og får et sundere forhold til os selv, når vi lærer mere om os selv, og vores adfærdsmønstre.

Hvorfor denne behandling

Denne behandling er til dig som gerne vil lære dig selv bedre at kende. Til dig som går med traumer fra barndommen, som ikke er helet men følger dig i dit voksne liv. Det kan f.eks. være manglende kærlighed og omsorg, fra dine forældre som resultere i at du ikke føler at du kan være elsket. Det kan være mobning i skolen, hvor du måske har fået af vide, at du ikke dur til noget, og stadig går med den overbevisning i dag. Det er traumer store som små men som har stor betydning for den du er i dag.

Mødet med dit indre barn er noget specielt og for mange er det som at komme hjem i sig selv igen.

Hvordan foregår en behandling

-  Vi starter med en kort samtale, hvor vi taler om hvordan du har det, og hvad du ønsker hjælp til.


- Du får herefter lidt tid til at klæde dig af, og ligge dig på briksen iført undertøj under et tæppe.


- Jeg vil starte behandlingen med at få ro på din krop og nervesystem igennem din vejrtrækning.

Når du skal møde dit indre barn, vil du ligge med lukkede øjne, og jeg vil guide dig til at møde dit indre barn, igennem samtale og spørgsmål. Jeg har en støttende hånd på dig hele tiden, som giver dig tryghed i processen.
Jeg afslutter behandlingen med blid massage til at få løsnet eventuelle spændinger og give kroppen ro.

Efter behandlingen kan du godt blive træt, og det er vigtigt at drikke vand, da kroppen udskiller mange affaldsstoffer under behandlingen.

Hvad fortæller klienterne om kropsterapi med indre barn metoden

Jeg har været til en behandling hos Mette af det indre barn.  Jeg havde ikke et bestemt fokuspunkt til behandlingen i forhold til reaktionsmønster eller lignende, men var blot nysgerrig! Og jeg skal love for at jeg fik min nysgerrighed stillet. Mette tog imod mig på en skøn, imødekommende og rolig måde og vi startede med hun spurgte ind til nogle forskellige ting og forklarede kort, hvordan det foregik, så jeg var helt tryg (og spændt) da vi startede. Jeg blev ført igennem en rejse, som stadig giver mig gåsehud, tåre i øjnene og dyb respekt og undren over hvad vi ofte bære rundt på som menneske og hvilke reaktionsmønstre (hensigtsmæssige som uhensigtsmæssige) det giver os. Jeg følte mig tryg i Mettes hænder på hele rejsen, også selvom den ind imellem blev følelsesladet og svær. Men jeg ”vendte tilbage” fra rejsen med en dejlig følelse og forståelse for nogle reaktionsmønstre, som jeg nu er opmærksom på (og kan ændre).

Jeg kan helt klart anbefale Mette, hvis du tænker på en rejse med ”dit indre barn”. Det er en fantastisk oplevelse.

Pernille