Reiki kursus

Reiki healing efter Usui metoden til naturlig helbredelse♥

Reiki kursus 1 henvender sig til dig med en spirende interesse for at udvikle dig og et ønske om at hjælpe dig selv og andre. Reiki er en årtusind gammel helbredelsesmetode ved håndpålæggelse, der healer både fysiske og psykiske ubalancer. Reiki er ubegrænset intelligens og kærlighed, som støtter dig i din personlige udvikling, selverkendelse, fordybelse og spirituelle udvikling.

Reiki er ikke tilknyttet nogen religiøs retning og fuldender alle andre healing eller behandlingsformer uden at konkurrere med disse.

Alle mennesker har evnen til at heale♥

Døren åbnes, når du ønsker du kan. Du kan blive kanal for universets livskraft. Når først du er åbnet som kanal, vil du bevare evnen til at heale resten af livet. Du bliver i stand til at fylde dig selv, og andre op med energi efter behov. Reiki kan aldrig tilføje skade på nogen, fordi den strømmer i de mængder der passer til modtageren.

Reiki har, i forhold til andre former for healing, den store fordel, at healeren virker som passiv kanal. Energien finder selv derhen, hvor der er mest brug for den. Da man mentalt ikke skal føre energien derhen, hvor man mener der er brug for den, kan man kombinere Reiki med alle andre behandlingsformer. Røre du ved modtageren, hvad enten der er tale om zoneterapi, massage eller andet, så strømmer Reiki energien gennem dig til modtageren.

Reiki videregives i dag ved hjælp af indvielser. Indvielsen er en højtidelig proces, hvor Reiki energien aktiveres af en Reiki Master således at den videregives til dig, og du kan så efterfølgende bruge Reiki energien ved håndpålæggelse.

Ugerne efter en Reiki indvielse har healeren godt af at give så meget Reiki som muligt til sig selv og sine omgivelser f.eks. dyr, planter, blomster, venner og familie. Det vigtige er at bruge det HVER DAG. Ved at give så meget Reiki som muligt, forfiner du samtidig din egen energi i fortsættelse af den finindstilling du fik ved indvielsen.

Når du en gang er blevet indviet til Reiki, kan du aldrig miste den. Selvom du ikke bruger energien i årevis, vil den altid være tilstede, det øjeblik du skal bruge den.

Dette får du på Reiki kursus 1.

 

♥ 12 timers undervisning fordelt på 2 dage.

♥ Vi gennemgår Reiki’s historie og virkninger.

♥ Du får 4 indvielser til Reiki-energien fordelt på de 2 dage inkl. en meditation ved hver indvielse.

♥ Vi øver i healing af dig selv og andre. Herunder Reiki’s håndpositioner.

♥ Du får det første symbol i Reiki som aktivere forøgelsen af energien.

♥ Du modtager kursus-materiale for Reiki 1

♥ Du modtager ved  slut af kurset et diplom på at du har gennemført Reiki 1.

Der aftales en opfølgningaften hvor der vil være mulighed for at heale og stille evt. spørgsmål.

Tilmeld dig kurset ved at skrive en mail til mig.

Skriv til mig her

Reiki 2

Når du har været på Reiki 1 og brugt det minimum nogle måneder, og du føler dig klar kan du tage det næste skridt og tage Reiki 2.

På dette kursus bliver du indviet i yderligere 2 symboler. Et for den mentale og emotionelle afbalancering, og et som bruges til at give fjernhealing.

Disse symboler er det andet og tredje symbol indenfor Reiki energien. De forstærker din nuværende Reiki energi, og gør dig i stand til at give fjernhealing til venner og familie over lange afstande. 

Dette får du på Reiki kursus 2.

♥ 7 timers undervisning

♥ Du får 2 indvielser til de 2 nye symboler med en meditation
ved hver indvielse.

♥ Du får de 2 næste symboler i Reiki.

♥ Du lærer at bruge de to nye symboler for fjernhealing
samt mental healing.

♥ Du modtager kursus-materiale for Reiki 2

♥ Du modtager ved slut af kurset et diplom på at du har gennemført Reiki 2.

♥ Du har mulighed for at blive medlem af en lukket facebookgruppe hvor du kan skrive med andre som også har taget Reiki hos mig samt stille spørgsmål.

Tilmeld dig kurset ved at skrive en mail til mig.

Skriv til mig her