Reiki healing

Hvad er Reiki healing...

Reiki er en årtusind gammel helbredelsesmetode ved håndpålæggelse, efter Usui metoden, der healer både fysiske og psykiske ubalancer.

Reiki har sin oprindelse i tibetansk budhisme. Ordet Reiki stammer fra det tibetanske ord RAKU-KEI. Raku er den vertikale (lodrette) strøm af energi mens KEI betegner den horisontale (vandrette) strøm. RAKU-KEI er kunsten og videnskaben  for tibetansk selvudvikling, der går tusinde år tilbage og har sin oprindelse i buddhistiske sutras.
Reiki har, i forhold til andre former for healing, den store fordel, at healeren virker som passiv kanal. Energien finder selv derhen, hvor der er mest brug for den.

Da energien er universel, kommer jeg ikke til at dræne mig selv for energi, der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra mig til dig eller omvendt. 

En Reiki healer kan IKKE helbrede sygdomme, men kan tilføre klienten styrke og kraft til selv at gøre det. Det er ikke Reiki healerens opgave at stille diagnoser. Dette er ene og alene lægens opgave.

Hvordan foregår en behandling...

Jeg vil starte behandlingen med en samtale om hvordan du har det. Og hvilke spørgsmål eller issue du har at tumle med i din hverdag. 

Du har mulighed for at vælge (frivilligt) en sten du kan ligge med i hånden under healingen.

Du ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks, og jeg anbefaler, at du ligger med lukkede øjne, så du bliver helt afslappet. Jeg vil så placere hænderne blidt i en serie håndpositioner nedover kroppen oven på tæppet. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset og på alle energiplaner (fysisk, emotionelt, mentalt, spirituelt) i de mængder, som DU har brug for. Energioverførselen kan mærkes i form af en let prikken, en pludselig varme eller kulde. Og mange gange er det så afslappende, at du falder i søvn. Reiki energien går derhen, hvor DU har brug for den, med andre ord er det dit eget system, som bestemmer, hvad der skal heales. 

Vi afslutter behandlingen med en kort samtale om hvordan du syntes healingen var for dig. Læser lidt om hvad den sten du valgte betyder. Og til slut hvis du har lyst kan trække et englekort.

Hvad kan jeg forvente at mærke under en  Reiki healing...

Ingen Reiki-behandlinger kan sammenlignes da modtagelsen af Reiki er forskellig. Nogle klienter mærker kulde, en prikken, varme, simren eller farver, billeder, lyde eller absolut ingenting. Uanset den individuelle oplevelse under en behandling, vil den generelle gavnlige effekt være den samme, at en tilstrækkelig stor mængde af livskraft gennemstrømmer klienten, nok til at bringe nødvendige ændringer frem i lyset og genskabe den indre balance.

Ønsker du selv at lære Reiki healing - Læs her

Reiki healing er godt for alle sygdommes årsag, til at forstærke den gode virkning af medicin og minimere bivirkningerne af samme.

♥ Aktiverer kroppens egen evne til healing
♥ Renser på det fysiske såvel som på det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.
♥ Hjælper til at berolige en stress-ramt krop og få mere klarhed/overskud i sindet.
♥ Løsner blokeringer og giver afspænding.
♥ Beroliger og styrker en kvindekrop under hormonbehandling og styrker kvindens chance for at blive gravid.
♥ God som suplering til igangværende behandlinger på sygehus, herunder kræftpatienter, dialysepatienter.