Reiki healing

Universal livsenergi

Hvad er Reiki healing

Reiki er en årtusind gammel helbredelsesmetode ved håndpålæggelse, efter Usui metoden, der healer både fysiske og psykiske ubalancer.

Reiki har sin oprindelse i tibetansk budhisme. Ordet Reiki stammer fra det tibetanske ord RAKU-KEI. Raku er den vertikale (lodrette) strøm af energi mens KEI betegner den horisontale (vandrette) strøm. RAKU-KEI er kunsten og videnskaben  for tibetansk selvudvikling, der går tusinde år tilbage og har sin oprindelse i buddhistiske sutras.
Reiki har, i forhold til andre former for healing, den store fordel, at healeren virker som passiv kanal. Energien finder selv derhen, hvor der er mest brug for den.

Da energien er universel, kommer jeg ikke til at dræne mig selv for energi, der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra mig til dig eller omvendt.

En Reiki healer kan IKKE helbrede sygdomme, men kan tilføre klienten styrke og kraft til selv at gøre det. Det er ikke Reiki healerens opgave at stille diagnoser. Dette er ene og alene lægens opgave.


Hvordan foregår en behandling

Vi starter behandlingen med en samtale om hvordan du har det. Og hvilke spørgsmål eller issue du har at tumle med i din hverdag.

Jeg bruger ofte sten i mine healinger, så hvis du har lyst, kan du vælge en sten du kan ligge med i hånden under healingen.

✔︎ Du ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks, og jeg anbefaler, at du ligger med lukkede øjne. Når vi ligger med åbne øjne har vi en tendens til at forsvinde lidt væk fra kroppen.

 ✔︎ Jeg vil så placere hænderne blidt i en serie håndpositioner nedover kroppen oven på tæppet. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset og på alle energiplaner (fysisk, emotionelt, mentalt, spirituelt) i de mængder, som DU har brug for. Energioverførselen kan mærkes i form af en let prikken, en pludselig varme eller kulde. Og mange gange er det så afslappende, at du falder i søvn. Reiki energien går derhen, hvor DU har brug for den, med andre ord er det dit eget system, som bestemmer, hvad der skal heales.

✔︎ Jeg vil under behandlingen også tale lidt til dig, hvis jeg mærker at der er brug for at blive sagt, eller spurgt ind til noget.

✔︎ Vi afslutter behandlingen med en kort samtale om hvordan du syntes healingen var for dig. Læser lidt om hvad den sten du valgte betyder. Og til slut hvis du har lyst kan trække et englekort.


Du kan vælge sten du ligger med
under behandlingen.

Jeg benytter forskellige håndpositioner.

Måske du til slut har lyst til at trække et englekort.

Hvad kan jeg forvente at mærke under en  Reiki healing

Ingen Reiki-behandlinger kan sammenlignes da modtagelsen af Reiki er forskellig. Nogle klienter mærker kulde, en prikken, varme, summen i kroppen eller farver, billeder, lyde eller absolut ingenting. Uanset hvilken oplevelse man har under en behandling, vil den gavnlige effekt være den samme, at en tilstrækkelig stor mængde af livskraft gennemstrømmer dig, nok til at genskabe den indre balance som du har brug for.

Reiki kurser

Alle mennesker har evnen til at heale ♥

Reiki healing efter Usui metoden til naturlig
helbredelse ♥


Reiki kursus 1 henvender sig til dig med en spirende interesse for at udvikle dig og et ønske om at hjælpe dig selv og andre. Reiki er en årtusind gammel helbredelsesmetode ved håndpålæggelse, der healer både fysiske og psykiske ubalancer. Reiki er ubegrænset intelligens og kærlighed, som støtter dig i din personlige udvikling, selverkendelse, fordybelse og spirituelle udvikling.

Reiki er ikke tilknyttet nogen religiøs retning og fuldender alle andre healing eller behandlingsformer uden at konkurrere med disse.

Døren åbnes, når du ønsker du kan. Du kan blive kanal for universets livskraft. Når først du er åbnet som kanal, vil du bevare evnen til at heale resten af livet. Du bliver i stand til at fylde dig selv, og andre op med energi efter behov. Reiki kan aldrig tilføje skade på nogen, fordi den strømmer i de mængder der passer til modtageren.

Reiki har, i forhold til andre former for healing, den store fordel, at healeren virker som passiv kanal. Energien finder selv derhen, hvor der er mest brug for den. Da man mentalt ikke skal føre energien derhen, hvor man mener der er brug for den, kan man kombinere Reiki med alle andre behandlingsformer. Røre du ved modtageren, hvad enten der er tale om zoneterapi, massage eller andet, så strømmer Reiki energien gennem dig til modtageren.

Reiki videregives i dag ved hjælp af indvielser. Indvielsen er en højtidelig proces, hvor Reiki energien aktiveres af en Reiki Master således at den videregives til dig, og du kan så efterfølgende bruge Reiki energien ved håndpålæggelse.

Ugerne efter en Reiki indvielse har healeren godt af at give så meget Reiki som muligt til sig selv og sine omgivelser f.eks. dyr, planter, blomster, venner og familie. Det vigtige er at bruge det HVER DAG. Ved at give så meget Reiki som muligt, forfiner du samtidig din egen energi i fortsættelse af den finindstilling du fik ved indvielsen.

Når du en gang er blevet indviet til Reiki, kan du aldrig miste den. Selvom du ikke bruger energien i årevis, vil den altid være tilstede, det øjeblik du skal bruge den.

Selvudvikling - Selvhealing - Selvkærlighed

Dette får du på Reiki 1

♥ 12 timers undervisning fordelt på 2 dage.

♥ Vi gennemgår Reiki’s historie og virkninger.

♥ Du får 4 indvielser til Reiki-energien fordelt på de 2 dage inkl. en meditation ved hver indvielse.

♥ Vi øver i healing af dig selv og andre. Herunder Reiki’s håndpositioner.

♥ Du får det første symbol i Reiki som aktivere forøgelsen af energien.

♥ Du modtager kursus-materiale for Reiki 1

♥ Du modtager ved slut af kurset et diplom på at du har gennemført Reiki 1.

Der aftales en opfølgningaften hvor der vil være mulighed for at heale og stille evt. spørgsmål.


Skal du med på et af de næste Reiki 1 kurser 2022


2. og 3. symbol i Reiki energien

Når du har været på Reiki 1 og brugt det minimum nogle måneder, og du føler dig klar kan du tage det næste skridt og tage Reiki 2.

På dette kursus bliver du indviet i yderligere 2 symboler. Det 2. symbol i Reiki energien for den mentale og emotionelle afbalancering, og det 3. symbol som bruges til at give fjernhealing.

Disse 2 symboler indenfor Reiki energien forstærker din nuværende Reiki energi, og gør dig i stand til at give fjernhealing til venner og familie over lange afstande.

Dette får du på Reiki kursus 2.

♥ Du får 7 timers undervisning

♥ Du får 2 indvielser til det 2. og 3. symbol med en meditation
ved hver indvielse.

♥ Du får det 2. og 3. Reiki symbol på print.

♥ Du lærer at bruge de to nye symboler for fjernhealing
samt mental healing.

♥ Du modtager kursus-materiale for Reiki 2

♥ Du modtager ved slut af kurset et diplom på at du har gennemført Reiki 2.

♥ Bliver en del af en lukket facebookgruppe hvor du kan skrive med andre som også har taget Reiki hos mig samt stille spørgsmål.


Det 4. symbol i Reiki energien

På Reiki 3 får du det fjerde Reiki symbol som aktivere energien til at påvirke og gavne afbalancering af chakraerne. Samtidig vil dette symbol udvikle dine intuitive gaver og komme i en dybere kontakt med dem.

Dette får du på Reiki 3

♥ Du får 7 timers undervisning

♥ Du får 2 indvielser til det fjerde symbol med en meditation
ved hver indvielse.

♥ Du får det fjerde Reiki symbol på print.

♥ Du lærer at bruge det nye symbol.

♥ Du modtager kursus-materiale for Reiki 3

♥ Du modtager ved slut af kurset et diplom på at du har gennemført Reiki 3.

♥ Bliver en del af en lukket facebookgruppe hvor du kan skrive med andre som også har taget Reiki hos mig samt stille spørgsmål.