Klientudtalelser

Oplevelser fra klienterne

Reiki kurser

Jeg kan varmt anbefale at følge Mettes Reiki kurser. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.️ Det var kurser med varme og hygge og god tid til at øve og stille spørgsmål

Marianne - December 2020

Kropsterapi

Da jeg var højgravid døjede jeg rigtig meget med iskiasnerven.  Allerede efter første behandling af Mette, kunne jeg mærke en klar forbedring. Hun er meget professionel i sit arbejde og sin tilgang til dig som klient.

Kan varmt anbefale Mette.

Tine - Maj 2020

Kropsterapi

Jeg kan varmt anbefale Mette. Kropsterapi for mig er en form for massage, hvor kroppen arbejder aktivt med, og hvor der er fokus på psyke og krop på een gang, da disse hænger nøje sammen.

Mette har stor indsigt i, hvad der foregår i din krop og i din sjæl, og hun besidder en meget fin intuition og samtidig en høj grad af faglighed. Man er tryg i hendes hænder.

Annette - Juli 2020

Reiki healing

Jeg har været kanin hos Mette, for at finde ud af om jeg igen skulle til at arbejde med mig selv spirituelt. Det var en stor oplevelse for mig. Jeg følte mig tryg i Mettes hænder, og blev bekræftet i at det er den vej jeg skal gå, for at komme videre med min personlige udvikling. Tak til Mette for at guide mig videre på min spirituelle rejse. Jeg ville gerne have fortsat mit arbejde hos Mette, men har brug for lidt kortere transporttid.

Helle - Maj 2018

Kropsterapi

Hun er meget dygtig og kvalificeret behandler helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der

Lene - April 2020

Kropsterapi

” Wauw, sikke en oplevelse!

Mette var meget empatisk, respektfuld og tryghedsskabende i arbejdet. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal besøge hende.”

Rikke - Februar 2020

Kropsterapi

” Helt sikkert et besøg værd!! Mette var meget imødekommende og forstående for ens problemstillinger.

Og hendes arbejde med ens krop var ovenud imponerende. Første behandlings indtryk var så godt at jeg købte et klippekort og næste aftale er booket.”

Mariann - Januar 2020

Kropsterapi

”Hvis man er stresset og ønsker ro i krop og sjæl, så kan jeg varmt anbefale Mette’s behandling med Kropsterapi. Hun er dygtig og man føler sig meget tryg under hele behandlingen. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger.”

Pernille - November 2019

Kropsterapi m. healing

Mette er en fantastisk behandler og jeg kommer helt sikkert igen. Det kan kun anbefales at prøve kropsterapi!

Skønt at komme helt ned i kroppen og mærke efter.

MaiBritt - November 2019

Online kropterapeutisk samtale

” Vildt at jeg kunne slappe af så meget herhjemme ”

Rolig og behagelig måde at tale og guide mig ned i kroppen. God feedback med konkrete forslag til hvad jeg kan gøre for mig selv lige nu.

Maja - Januar 2021

Online kropterapeutisk samtale

Var spændt på hvad jeg ville få ud af det her online samtale, men det var rart, og fungerede rigtig godt. Det var næsten som at være hos dig til behandling.

Camilla - Januar 2021

Online kropterapeutisk samtale m. fjernhealing

Jeg var meget skeptisk over det da det var online, men blev positiv overrasket over virkningen, og hvad jeg fik med. Det er længe siden at jeg har været så afslappet i kroppen, og under healingen følte jeg virkelig at jeg fik givet slip på det negative.

Virkelig imponeret over behandlingen

Heidi - Februar 2021

Indre barn terapi

Jeg har været til en behandling hos Mette af det indre barn.  Jeg havde ikke et bestemt fokuspunkt til behandlingen i forhold til reaktionsmønster eller lignende, men var blot nysgerrig! Og jeg skal love for at jeg fik min nysgerrighed stillet. Mette tog imod mig på en skøn, imødekommende og rolig måde og vi startede med hun spurgte ind til nogle forskellige ting og forklarede kort, hvordan det foregik, så jeg var helt tryg (og spændt) da vi startede. Jeg blev ført igennem en rejse, som stadig giver mig gåsehud, tåre i øjnene og dyb respekt og undren over hvad vi ofte bære rundt på som menneske og hvilke reaktionsmønstre (hensigtsmæssige som uhensigtsmæssige) det giver os. Jeg følte mig tryg i Mettes hænder på hele rejsen, også selvom den ind imellem blev følelsesladet og svær. Men jeg ”vendte tilbage” fra rejsen med en dejlig følelse og forståelse for nogle reaktionsmønstre, som jeg nu er opmærksom på (og kan ændre).

Jeg kan helt klart anbefale Mette, hvis du tænker på en rejse med ”dit indre barn”. Det er en fantastisk oplevelse.

Pernille - August 2020