Kropsterapi

Kropsterapi

I juli 2020 blev jeg færdig som Totum kropsterapeut. Virkelig en fantastisk uddannelse hvor jeg lærte kroppen at kende på en helt nye måde. Den nye lære om at det hele hænger sammen, det psykiske og fysiske. At se det hele menneske og møde det præcis hvor det er rent mentalt og fysisk. 

Det er meget interessant netop at se kroppen som en helhed. Se vigtigheden i at komme mere ned i kroppen og mærke efter, hvor de fleste mennesker er vant til at være i hovedet.
Hvor vigtig en god vejrtrækning er, og hvor stor en del den spiller ind i behandlingen for at virkningen bliver bedst. At vejrtrækningen er med til at kroppen får frigivet/forløst fysiske og psykiske spændinger.

Det er vigtigt for mig at møde dig,
der hvor du er, måde mentalt og fysisk

Igennem uddannelsen som Totum kropsterapeut kom vi omkring en bred vifte af færdigheder. Massagedelen med de rigtige greb og hvornår de bedst bruges, meridianbanerne fra kinesiologien, zonepunkter under fødderne fra zoneterapien og hvor vigtig en vejrtrækning er for kroppen. Herudover er akkupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet og lettere ledfrigørelse også en del af uddannelsen.
Den terapeutiske del med samtaleteknik, indføling og intuition syntes jeg var meget interessant og har nu erfaret hvor meget ord kan vække en krop.  Jeg har lært at læse kroppen og hvordan den reagere på f.eks. smerte. Hvordan det enkelte menneskes forsvars mønstre/adfærd er og behandle derefter samt give det opmærksomhed.

kropsterapi

En behandling hos mig kan se således ud:

-  Vi starter med en kort samtale ang. hvad vi skal arbejde med.

-  Jeg vil starte med at løsne dig op i nakken, og ellers bevæge mig rundt på kroppen hvor der er behov, og arbejde med de steder hvor der kræves mere opmærksomhed.

-  Under hele behandlingen bliver der arbejdet med din vejrtrækning.

-  Slutter af med ansigtmassage

Efter behandlingen kan du godt blive træt, og det er vigtigt at drikke vand, da kroppen udskiller mange affaldsstoffer under behandlingen.

kropsterapi

Mine klienter siger dette om behandlingen

Vil du gerne læse mere om hvordan mine klienter oplever behandlingerne?

Læs mere her