Kropsterapi

Kropsterapi

I juni 2019 startede jeg på uddannelsen som Totum kropsterapeut, sikke en helt ny måde at lære kroppen på. Den nye lære om at det hele hænger sammen, det psykiske og fysiske. At kroppen ikke kun er delt op i fysiske smerter og psykiske lidelser.

Det er meget interessant at lære, at se kroppen som en helhed. Se vigtigheden i at komme mere ned i kroppen og mærke efter, hvor de fleste mennesker er vant til at være i hovedet.
Lære hvor vigtig en god vejrtrækning er, og hvor stor en del den spiller ind i behandlingen for at virkningen bliver bedst. At vejrtrækningen er med til at kroppen får frigivet/forløst fysiske og psykiske spændinger.

Det interessante ved denne uddannelse er også bredden på den. Vi kommer omkring en bred vifte af færdigheder vi skal lære. Først massagedelen med de rigtige greb og hvornår de bedst bruges, meridianbanerne fra kinesiologien, zonepunkter under fødderne fra zoneterapien og hvor vigtig en vejrtrækning er for kroppen. Herudover lærer vi også akkupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet og lettere ledfrigørelse.
Ligeledes også den terapeutiske del med samtaleteknik, indføling og intuition. Lære at læse kroppen og hvordan den reagere på f.eks. smerte. Hvordan det enkelte menneskes forsvars mønstre/adfærd er og behandle derefter samt give det opmærksomhed.

Kropsterapi er godt mod stress, angst, depression og alle former for smerter.

kropsterapi

En behandling hos mig kan se således ud:

-  Vi starter med en kort samtale ang. hvad vi skal arbejde med.

-  Jeg vil starte med at løsne dig op i nakken, og ellers bevæge mig rundt på kroppen hvor der er behov, og arbejde med de steder hvor der kræves mere opmærksomhed.

-  Under hele behandlingen bliver der arbejdet med din vejrtrækning.

-  Slutter af med ansigtmassage

Efter behandlingen kan du godt blive træt, og det er vigtigt at drikke vand, da kroppen udskiller mange affaldsstoffer under behandlingen.

kropsterapi

Mine klienter siger dette om behandlingen

Vil du gerne læse mere om hvordan mine klienter oplever behandlingerne?

Læs mere her