Indre barn terapi

Lær dig selv bedre at kende ved at få kontakt med dit indre barn.

Den del af os som stadig lever i vores fortid.

Vi kan som voksne stadig have barnlige træk, når vi kommer i pressede situationer. Hvor mange af os, har ikke oplevet at fare op, som da vi var børn og overreagere når vi møder modstand. Vi reagere uhensigtsmæssigt og barnligt på eksempelvis, kritik og konflikter. Disse reaktionsmønstre hænger ofte sammen med barndomsoplevelser, som vi ikke har fået bearbejdet.

Det er de færreste af os som er bevidste om dette, men vi kan igennem terapi metoden ”indre barn” få kontakt til disse barndomsoplevelser. Vi kan sammen med det indre barn, genopleve tingene på den måde som vi så det som børn, men med det voksne jeg, til at være der, beskytte og støtte det indre barn i oplevelsen.

Det voksne jeg hjælper ved at tale kærligt til sit indre barn, og give barnet det, som det havde behov for men ikke fik.
Når vi som voksne får set en hændelse, igennem det indre barn, vil vi ofte opleve situationen, på en helt anden måde, og få nogle svar på, hvorfor vores forældre, søskende eller venner reagerede som de gjorde.

Det kan ofte give en lettelse, og på den måde få frigivet følelsen, vi har til den ubearbejdet oplevelse. Vi ændrer vores selvopfattelse og får et sundere forhold til os selv, når vi lærer mere om os selv, og vores adfærdsmønstre.


Mødet med dit indre barn er noget helt særligt.