Hvem er jeg

Mere om mig ...

Jeg hedder Mette og er født i 1979. Jeg holder til i Nordjylland i Svenstrup lige udenfor Aalborg, sammen med min mand og to piger. Jeg har altid troet, at der var mere mellem himmel og jord, og er igennem årerne ikke blevet mindre troende. Det der satte hele min spiriualitet i gang i sin tid var, da jeg første gang læste bogen den niende indsigt. Det jeg hæftede mig ved, var at intet er tilfældigt. Og hvor har de dog ret for der er en mening med alt, om man så ikke altid kan se meningen, er en en anden sag.
Da jeg så tog mit første Reiki healing kursus i 2005 var der en dør, der åbnede sig til en helt ny verden for mig. Lidt af gangen, og i det tempo jeg nu var klar til. Jeg tog efterfølgende også Reiki 2, 3 og 4.

Der gik et par år hvor jeg var på barsel, og al mit fokus gik til mine dejlige piger. De blev større, og mit focus kunne igen være mere til stede ved min passion Reiki healing. Der besluttede jeg at tage endnu et kursus, denne gang var det Esoterisk healing. Det åbnede virkelig op for mine clairvoyante evner, og jeg blev mere åben for at modtage beskeder fra universet.

Et sygdomsforløb med stress

For et par år siden kom jeg på en rejse, en rejse i selvudvikling og i den grad at lære mig selv, og mine grænser at kende. Grunden til min rejse, udsprang af en sygemelding på grund af stress på 4 mdr. Det er bestemt ikke noget jeg vil ønske for andre, men hold nu op en selvudvikling man er på. DER lærer man sig selv at kende, sine grænser og vigtigst at kunne sige nej tak og mærke efter.
Under denne rejse brugte jeg meget tid på at heale mig selv med Reiki healing, som dæmpede uroen/ rastløsheden i kroppen og gav sindet ro når der blev for meget tankermylder. Meditation var også en stor hjælp til at kunne se tingene klarere og få mere ro på kroppen, og som jeg også bruger idag når jeg skal have styr på mine tanker og følelser.

 

love healing

Totum Kropsterapi

I juli 2020 blev jeg færdig med uddannelsen til Totum kropsterapeut.
En spændende ny måde at lære kroppen og dens sprog på. Hvordan det psykiske og fysiske hænger sammen.
Igennem samtale, pulserende og dybdegående massage og en god vejrtrækning kan forstå kroppen på en helt ny måde. Og opdage hvor meget ens psykiske miljø spiller ind i forhold til vores smerter.

Læs mere om Totum kropsterapi her

Reiki Master Teacher

Januar 2019 fik jeg min Reiki Master Teacher ved Annie Rise, for jeg vil gerne kunne give andre muligheden for, at opleve det fantastiske ved healing af sig selv, og gaven til at hjælpe andre. Samt den spirituelle rejse man kommer på, når man åbner op for Reiki kanalen.
Jeg bliver ved med at udvikle mine evner og viden, blandt andet fra lys-cirkler og healinggrupper hvor vi lærer meget af hinandens erfaringer. Men i den grad også igennem mine klienter da jeg lærer noget nyt hver gang. Det er det fantastiske ved at vi mennesker ikke er ens.

Læs mere om Reiki healing her

I dag ved jeg at universet er der for en, hvis man beder om det i kærlighed til sig selv og andre, og huske at være taknemmelig for alt det gode i ens liv. En af de ting som jeg er taknemmelig for er, når jeg sender en klient ud af døren og har en følelse af at have hjulpet vedkommende på den ene eller anden måde.

Det gør mig utrolig glad og taknemmelig ♥